Tematici de nuntă

Ca un cântec de dragoste, al vostru, unul care sună dincolo de inimi, dincolo de zâmbete, dincolo de fericirea vostră…așa arată decorurile pe care voi, mirii noștri dragi, vi le închipuiți și vi de doriți pentru petrecerea din ziua nunții.

Povești colorate le-am spune noi tematicilor pe care le “punem în scenă” la Cireșul Sălbatic pentru fiecare dintre cuplurile ce ne aleg. Povești ce învăluie ziua întreagă, acea ZI și vă transpun pe toți în tabloul fericirii.

Povești în culori – tematici alese cu grijă petru întreaga nuntă sau doar pentru aranjamentele florale de exemplu. “All white”, “Green and…bluez”, “Colourfull flowers” sau “Baby pink” (de mare anvergură în acest an) sunt câteva teme bazate pe culorile pe care mirii și le doresc și pe care le atribuie invitațiilor de nuntă, buchetului miresei, dress code-ului stabilit, tortului și decorațiunilor florale sau din baloane, mărturiilor și așa mai departe. Poate fi simplu, o culoare care să învăluie în eleganță și mister întreaga poveste. Poate fi sclipitor, opulet sau jucăuș, după cum aleg mirii să-și spună povestea de dragoste.

Sau “povestea” decorurilor și tematicii te poate duce într-un film: “Great Gatsby” a făcut furori ca temă de nuntă anii trecuți, în 2023 impunându-se de departe stilul “Bridgerton” (popularul serial difuzat pe platformele de streaming) – așa că stilul elegant, culorile pregnante și decorurile din flori abundente trebuie să fie nelipsite în acest caz. Pentru iubitorii “Frozen” sunt de mare interes culorile reci de albastru, folosite pentru decoruri și în anotimpul cald și în cel rece.

Genurile Retro sau Boho sunt pline de detalii romantice, idilice, preferate de spiritele libere, ce vor o atmosferă degajată, în mijlocul naturii. Decorurile simple și sugestive, cu texturi variate și culori îmbinate curajos, cu unele elemente “handmade” pot fi adaptate oricăror bugete (generoase sau restrânse) atmosfera pe care aceste decoruri o creează fiind practic elementul central pentru aceste evenimente.

Nunțile cu tematică exotică sunt preferate de fiecare data de perechile care vor să transmită un mesaj puternic de unicitate și exuberanță prin decoruri și detalii cu stil: pornind de la păsări Flamingo (fie transpuse în imagini, statuete, desene…) până la flori exotice prinse suav în aranjamente fresh, în cascadă – ducându-te cau gândul la tărâmuri îndepărtate, colorate, parfumate și îmbietoare la bucurie.

În contrast cumva, tematicile rustică și românească sunt de o simplitate aparte. Sunt tematici pline de autenticitate, de savoarea mâncărurilor tradiționale și a ritmurilor muzicale inconfundabile. Sunt pline de flori și decorațiuni cu amprentă românească, cu elemente clasice de décor rustic și nelipsita Floare-a-soarelui. Nunțile în natură (în mare vogă în acest an) sunt la fel de pline de energie și jovialitate.

Am lăsat la sfârșit tematicile anilor ‘50, ‘70, ‘80, ‘90 sau spuneți voi ce ani preferați, pentru că acestea sunt un mix de strălucire, o “porție” de timp demult apus și de neuitat, cu rochii tipice, muzica și stiluri de dans nostalgice. Clinchete de cocktailuri la modă atunci, pene sau mărgele revărsându-se în decoruri ample și atractive.

În orice mod vă doriți să vă “decorați” prin tematica aleasă povestea de dragoste pe care o celebrați în cea mai frumoasă zi a vieții voastre, tot ce trebuie să știti când vă alegeți tema pentru nuntă este ca aceasta să vă reprezinte. Să transmită mesajul cu care rezonați cel mai mult și care va rămâne înrămat în sufletele tuturor.

Povești. Spuse pe acorduri ample de tematici ingenioase, alese de fiecare pereche pe gustul și sufletul său. Parfumul și culoarea, misterul, eleganța și căldura tematicii de nuntă se așterne peste întreaga zi și se păstrează în amintirile voastre și ale părtașilor la fericirea voastră.

tematici de nunta

Povești inrămate la Cireșul Sălbatic

Tematici de nunta

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.
You need to agree with the terms to proceed