Petreceri corporate și tembuilding-uri

Fie că alegi să sărbătorești reușitele echipei, fie că îți dorești doar să motivezi colaboratorii, petrecerile corporate sunt ocaziile excelente ce pot aduce succesul și pot crea momente memorabile.

Amploarea organizării unor evenimente corporate poate crea câteodată falsa impresie că e nevoie de o armată de specialiști care să aducă evenimentul, oricare ar fi el, cel puțin la standardele impuse de companie.

Noi suntem aici să te ajutăm să depășești aceste așteptări!

Pe de o parte îți punem la dispoziție spațiul interior și exterior unde poți desfășura activități de teambuilding indiferent de anotimp, iar pe de altă parte te punem în legătură cu furnizori specializați în oferirea serviciilor de teambuilding, și totodată punem la bătaie atât „recuzita” oferită de natură – pădurea Lucianca în toată splendoarea ei, dar și facilitățile locației noastre.

Pentru întâlnirile mai puțin formale, pot fi folosite cu succes spațiile exterioare din mijlocul pădurii, liziera câmpului și terasele generoase amplasate în continuitatea saloanelor.

Personalizăm evenimentele după dorința ta. Îți punem la dispoziție servicii conexe pentru a îmbogăți evenimentul pe care-l organizezi și pentru a aduce diversitate și originalitate experienței pe care vrei să o creezi.

Cireșul Sălbatic – conectarea la natură
Meniu