Petreceri corporate si tembuilding-uri

 

Fie că alegi să sărbătorești reușitele echipei, fie că îți dorești doar să motivezi colaboratorii, petrecerile corporate sunt ocaziile excelente ce pot aduce succesul și pot crea momente memorabile.
Amploarea organizării unor evenimente corporate poate crea câteodată falsa impresie că e nevoie de o armată de specialiști care să aducă evenimentul, oricare ar fi el, cel puțin la standardele impuse de companie.
Noi suntem aici să te ajutăm să depășești aceste așteptări!
Pe de o parte îți punem la dispoziție spațiul interior și exterior unde poți desfășura activități de teambuilding indiferent de anotimp, iar pe de altă parte te punem în legătură cu furnizori specializați în oferirea serviciilor de teambuilding, și totodată punem la bătaie atât „recuzita” oferită de natură – pădurea Lucianca în toată splendoarea ei, dar și facilitățile locației noastre.
Pentru întâlnirile mai puțin formale, pot fi folosite cu succes spațiile exterioare din mijlocul pădurii, liziera câmpului și terasele generoase amplasate în continuitatea saloanelor.

Personalizam evenimentele dupa dorinta ta. Îti punem la dispozitie servicii conexe pentru a îmbogati evenimentul pe care-l organizezi si pentru a aduce diversitate si originalitate experientei pe care vrei sa o creezi.

Cireșul Sălbatic – conectarea la natură