Nunta ta de vis la Cireșul Sălbatic

Visezi dintotdeauna la cea mai frumoasă zi a vieții tale, la ziua când marele „DA” va transforma frumosul în perfecțiune? Poveștile prind contur la noi și întotdeauna încercăm să redăm prin evenimentul pe care-l punem în scenă frumusețea acestor povesti, unicitatea și emoția fiecăreia.

Pentru că în ziua nunții, totul este despre tine și despre cel sau cea cu care pornești de mână la drum în viață. Pornește la drum de la Cireșul Sălbatic, zâmbește, visează…îndrăznește!

Iar dacă povestea ta vrei să fie spusă în cel mai poetic și romantic mod vino în natură și te vei bucura de toată energia pe care ea o oferă evenimentului tău!

Avem trei locuri special amenajate pentru ceremonii de nuntă în aer liber, adevărate oaze de prospețime, liniște și emoție. Am creionat aici altare pline de flori proaspete, spații armonios îmbinate și decorate destinate oaspeților ce vor urmări ceremonia și am luminat feeric întreagă zonă, pentru că basmul să prindă culoare.

Cele trei saloane elegante și sofisticate pe care ți le punem la dispoziție, pot găzdui orice petrecere de nuntă ai visat: pentreceri intime ( de până la 100 de persoane ) pot fi desfășurate în Salonul de la Câmp, nunțile medii că mărime pot fi găzduite de Salonul Cireșul Sălbatic cu o capacitate de 200 de persoane, iar nunțile mari de până în 350 de persoane le organizăm în Salonul din Poiană care oferă spațiu suficient pentru asemenea petreceri.

Fiecare dintre cele trei saloane dispune de cate o căsuță dotată și amenajată astfel încât să-ți ofere tot ce ai nevoie tu și jumătatea ta pentru a vă putea pregăți pentru marele eveniment, atunci, în ziua voastră, sau pentru a vă bucura de momente de respiro când simțiți nevoia. Ne bucurăm să-ți oferim din partea noastră, gratuit, această căsuță în pachetul de nuntă.

Terasele generoase ale celor trei saloane, photo cornerele și natura însăși, în țoață splendoare ei, aduc un farmec aparte nunții tale, iar amintirile pe care ți le vei face aici îți vor încălzi sfletul întotdeauna.

 Iubirea, strop al cerului picurat în inimile noastre. – Victor Hugo

Meniu