Consideram important respectarea tuturor preferintelor culinare. Specialistii nostri in arta gastronomica reusesc sa creeze de fiecare data meniuri caracterizate de o pregatire meticuloasa pana la cel mai mic detaliu, fie ca e vorba de meniu nunta, meniu botez, meniu privat sau meniu corporate.

Oferta noastra de meniuri pentru petreceri contine variante, concepute special sa satisfaca si cele mai exigente gusturi.

In cazul in care doriti ca evenimentul dumneavoastra sa se desfasoare in locatia noastra, costurile meniurilor incep de la 75 euro/persoana, pentru nunti, respectiv 65 euro / persoana pentru botezuri si cununii. Preturile din oferta noastra contin TVA.

Fiind dedicati nevoilor dumneavoastra, am inclus in costul meniurilor urmatoarele servicii, menite sa va inlature toate grijile organizarii unui eveniment:

– Tortul mirilor/botez
– Fete de masa
– Aranjamente florale pentru mese invitati
– Aranjamente florale masa prezidiu
– Casuta in padure
– Scaune chiavary albe
– Cufar dar
– Meniu tip carte/ 2 buc/ masa
– Numerotare mese
– Peste 100 de locuri de parcare pazite
– Lumini arhitecturale exterior (efect de copaci luminati)
– Beculete decor in padure
– Generator
– Seturi canapele lounge
– Climatizare (aparate aer conditionat)

La cerere, orice varianta de meniu se poate personaliza.

O casuta doar pentru voi

Stim ca vor fi momente cad veti avea nevoie de un strop de intimitate. Imaginati-va cum va arata o dimineata de dupa petrecere treziti de trilurile jucause ale pasarelelor. Veti avea la dispozitie o casuta frumos amenajata.

Doriti o ceremonie in aer liber?

In cadrul locatiei noastre se poate realiza atat cununia civila, cat si cea religioasa.

In jurul cortului, intr-o zona special amenjata, se pot desfasura ceremoniile civile sau religioase. Natura primitoare ne ofera insa o multitudine de posibilitati pentru a da frau liber imaginatiei, fie ca este vorba de sedinte foto ‚‚save the date’’ cununie civila sau ‚‚trash the dress’’.

Alte servicii.  Contra unor costuri aditionale, va putem pune la dispozitie urmatoarele servicii aditionale, ce vor face deliciul invitatilor dumneavoastra: candy bar by Tentatii Dulci, salad bar,  cocktail bar, grill live, ice cream bar, masina cu vata de zahar, show live cu clatite si gofre,  lemonade bar, show interactiv cu burgeri.

Avem grija sa investiti inteligent.

Va recomadam echipe de profesionisti cu care am colaborat de-a lungul timpului:

– Pachete foto-video, Trupe Live, solisti, DJ-profesionisti, Designeri florali pentru buchetele de nunta, Cocarde si accesorii,  Marturii ingenioase,  Face painting,  Animatori si ursitoare,  Photo boot (poze la minut), lumini arhitecturale interior (diverse culori), arcada cu flori, Decoratiuni tematice, etc.

Meniu