Află cum pot fi relaxați mirii în ziua nunții

Se apropie ziua nunții?

Despre cum poate fi mai frumoasă ziua nunții și cum pot mirii să se bucure de ea la maxim putem să vă spunem noi câte ceva. Dar cum ar fi, pe lângă să vă spunem, să vă și punem la dispoziție facilitățile de care vorbim? Pai hai să vedem cum ar fi!

Nunta perfecta

Să începem cu …emoțiile. Acestea sunt cele mai pregnante elemente de gestionat de miri și de nuntași în ziua nunții, așa că, dacă legat de emoțiile fireșți – la fluturii din stomac ne referim acum, noi putem doar să zâmbim îngăduitori pentru că le vedem atât de des și ne bucură la fel de mult ca și pe voi, ne-am gândit să vă scutim de celelalte “emoții”- organizatorice și logistice. Așa că, ne ocupăm noi de ele și le discutăm cu voi (detaliile organizatorice și logistice) în prealabil, că să știți din start că ziua nunții e despre voi și numai despre voi.

Când veniți la noi în ziua nunții aveți la dispoziție, din partea noastră, o căsuță dedicată vouă și amplasată în imediata apropiere a salonului în care va avea loc evenimentul. Veți putea aici să vă pregătiți înainte de eveniment, veți putea să vă depozitați lucrurile de care aveți nevoie sau să vă trageți sufletul, la răcoare, între ședința foto și ceremonia din pădure de exemplu. Sau puteți să vă împrospătați puțin în timpul evenimentului și, cel mai important, vă puteți odihni aici după ce se termină petrecerea.

Veți putea sta linișțiți și în privința invitaților care vor avea suficient loc de parcare în locul amenajat și supravegheat video pe tot parcursul evenimentului. Și tot ei, invitații, se vor putea desfășura pe terasa acoperită sau vor putea participa la toate activitățile interioare și exerioare pe care le vom fi pregătit împreună, ca elemente surpriză.

Nunta
Te așteptăm la o vizionare și la o discuție deschisă ca să știm ce fel de nuntă îți dorești. Și să știm ce dorințe împlinim. 😉

Să vă mai spunem că nu trebuie să vă faceți deloc griji legat de cum va fi vremea afară, mai ales că nici n-o puteți controla și nici influența? Noi avem sisteme performante de climatizare sau încălzire, în funcție de nevoi și în plus, acestea vor funcționa în siguranță datorită generatorului propriu pe care îl avem la dispoziție.

Ți-am mai spune și că te punem în legătură cu parteneri consacrați cu care noi lucrăm deja de multă vreme, ca să scapi de grija căutării recomandărilor pentru: fotografi și videografi, decoratori, florari și furnizori de servicii foto prin platforma 360 grade, transportatori, DJ și mulți, mulți alții…

Și (pentru că nu divulgăm tot în acest articol) îți stăm la dispoziție cu o serie de sugestii de activități pe care le poți desfășură în timpul evenimentului. Iar sugestiile, le punem și în practică. Pentru că da, la Cireșul Sălbatic împlinim visuri mari!

Sună-ne pentru informații

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu