Petreceri de botez

 

Primul și poate cel mai important eveniment din viața îngerașului tău e creștinarea lui, iar pentru a-l marca cum se cuvine, organizează o petrecere splendidă de care să fie mândru când vă crește, un eveniment memorabil care să dăinuie în amintirea voastră și a invitaților voștri!
Cele trei saloane pregătite pentru cele mai elegante evenimente îți vor încântă musafirii pe care-i dorești alături de tine. Salonul Cireșul Sălbatic (200 de locuri), Salonul din Poiană (350 de locuri) și Salonul de la Câmp (100 de locuri) îți oferă atmosfera festivă și totodată intimă pentru botezul îngerașului tău.
În plus, îți oferim decoruri de poveste, adaptate tematicii pe care ți-o dorești, meniuri personalizate, servicii foto-video, DJ, candy bar, ursitoare și alte servicii conexe ce ai nevoie pentru ca petrecerea de botez să fie una de neuitat!
Zonele de ceremonie în aer liber aduc un farmec aparte evenimentului, momentului în care puiul tău este creștinat, pentru că naturalețea naturii se îmbină perfect cu emoția momentului. Invitații tăi – spectatori ai bucuriei, se vor încărca aici cu energia și fiorul începutului de viață al puiului de om și vor savura splendoarea clipelor de magie.
Iar locația Cireșul Sălbatic în sine e o garanție a splendorii și eleganței.
Alege Cireșul Sălbatic – alege excelența!