Momente speciale la nunta ta

Suprinde-ți invitații cu momente speciale în mijlocul naturii!

Nunta ta de vis ți-ai imaginat-o poate în cele mai mici detalii, dintotdeauna. Ți-ai creionat rochia visurilor tale sau costumul pe care-l vei purta în acea zi, ți-ai planificat poate meniul, playlistul și stilul de fotografii pe care îți dorești să le ai și chiar ai în minte, poate, locația preferată. Te gândești la flori… La aranjamente speciale, strălucitoare – care să poleiască întregul eveniment.

O suită de gânduri frumoase. Un carusel de emoții înaintea fericitului eveniment și chiar schimbări de planuri poate.

nunta la ciresul salbatic

Știm câte întrebări îți pui și câte planuri îți faci pentru ca toate lucrurile să fie puse la punct în cele mai mici detalii. Dar ce mai știm noi e că…întotdeauna elementul surpriză în cadrul evenimentului tău, e acel ceva ce va face nunta sau evenimentul să fie unul memorabil, așa cum ți-l dorești.

Sunt multe momente speciale la care te poți gândi, dar sunt doar câteva pe care numai o locație în natura ți le poate implini, așa cum le visezi. Gândește-te la ghirlandele de beculețe ornamentale printre crengile copacilor pădurii Lucianca, sau la foșnetul frunzelor și ciripitul păsărelelor în timp ce pășești spre zona de ceremonii amenajată la noi în aer liber. La căldura și blândețea razelor de soare ce îmbracă festiv atmosfera de sărbătoare.

Imaginează-ți scânteierea unui foc în vatra din preajma terasei, dupa ce soarele apune, sau frumusețea caldă a luminii de la apus în pozele pe care le poți face în lanul de floarea soarelui! Iar dacă îți plac momentele mai de impact, la noi poți să le aleg dintre: live cooking show, proțap, lemonade bar sau ice cream bar, acorduri de vioară pe terasă și zone special amenajate pentru poze fermecătoare.

Și nu ne oprim aici cu sugestiile, ci mergem chiar mai departe și-ți propunem ridicări cu balonul cu aer cald. O experiență de neuitat și fotografii minunate care să surprindă întreaga emoție trăită.

Du și tu intensitatea evenimentului tău la un alt nivel și oferă-ți bucuria unei zile fantastice. Pentru că de n-ar fi, nu s-ar povesti, nu-i așa?

Iar Cireșul Sălbatic e o poveste fară sfârșit.
Te așteptăm la noi să descoperi emoția!

Contact

Salonul de la camp

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.
You need to agree with the terms to proceed