Nunți de toamnă la Cireș

Culoare.

Aceasta e tema nunților de toamnă. Nici n-o alegi pentru că te alege ea, nici n-o rostești pentru a nu dezgoli pământul toropit sub foșnetul frunzelor. Stai prostit parcă și privești cum soarele-ți arată crâmpeie de galben pe care nici nu le visai, pe care nu le poți împerechea câte două așa cum îți ții de mână perechea. Iar când căldură și lumina blândă vă împletesc cunună, vouă, mirilor, o-ntreaga lume admiră măreția momentului, a acelui DA rostit în toată splendoarea emoției ce plutește peste voi.

La Cireș emoția e-n toi, ca-n fiecare toamnă, ca-n fiecare clipă de sărbătoare a iubirii. Culoarea ne-a ales, iar Pădurea Lucianca zâmbește buclucașă în urma alaiului ce-și plimbă dragostile pe aleile noastre. Le-am prins pe toate-ntro poveste de iubire, în mai multe, fiecare cu povestitorii și privitorii ei. Fiecare cu foșnetul frunzelor și zumzetul zilelor tihnite și molcome de toamnă. Cu plenitudinea culorilor fructelor împrăștiate nepăsătoare (parcă) pe mesele bogate, cu bucate și cu crâmpeie de natură aduse înăuntrul saloanelor noastre și dăruite generos privirii oaspeților.

Milioane de sclipiri de galben se bucură afară printre clinchete de pahare și înnobilează ceremoniile majestuoase desfășurate în mijlocul acestui fascinant tablou luminos și vesel. Cu licori scâteinde stoarse din fructele proaspăt coapte, pârgălite de soare peste vară, cu fructe zemoase și parfumate așezate în vase încăpătoare pentru delectarea musafirilor, toată bucuria evenimentului mustește de dragoste. Înăuntru și afară. Împreună cu voi și alături – în clipele magice de toamnă bogată.

E anotimplul desăvârșirii de vise și culoare, de iubire și fericire. E momentul tău de beatitudine. E clipa acelei toamne pe care nu o vei uita niciodată. Sclipire, exuberanță și eternitatea dragostei.

E pură emoție de toamna…La Cireșul Sălbatic, unde doar momentul tău contează.

Nunta

Ce bine că ești…ce mirare că sunt…

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu