Învață cum să începi planificarea nunții

Toată lumea dă sfaturi. Toată lumea încearcă să te ajute să-ți organizezi nunta, fiecare cum știe mai bine, încercând fiecare să dea o mână de ajutor acolo unde crede că ai nevoie.

Noi am văzut multe nunți și am organizat și găzduit unele dintre cele mai reușite. Așa că am vrea să începem cu…sfârșitul. Să ne lămurim și să te lămurim ce înseamnă o nuntă reușită, magică, de neuitat, pentru că acolo vrem noi să ajungem cu sfaturile noastre.

Nunta de vis, în accepțiunea noastră, e cea care, creionata fiind la începutul întâlnirii cu viitori noștri miri, se dovedește a fi peste așteptările lor la finalul evenimentului. Știm asta fiindcă ne spun de fiecare dată cum a fost evenimentul și cum s-au simțit ei și invitații lor. Și asta e cel mai important: cum sunt rezultatele față de așteptări. Punct.

Iar ca să ajungem la rezultate mult peste așteptări, avem următoarele 3 sfaturi (+ 1 bonus) pentru tine:

Nunta

Sfatul nr 1: nunta e doar despre tine și perechea ta. E despre cum îți dorești tu să te simți mire sau mireasă, despre cum ți-ai imaginat acea zi și cum vrei să te bucuri de moment alături de cei dragi. E despre cine-ți dorești tu să-ți fie aproape (fară să-ți împovărezi lista de invitați cu oameni pe care poate nu i-ai văzut de ani de zile) în acele clipe, despre cum vrei să arați în cea mai frumoasă zi a vieții tale. Despre cum îți dorești să se desfășoare evenimentul, cu ce muzica și mâncare vrei să surprinzi invitații sau cu ce activități pe sufletul tău vrei să le construiești amintiri… Despre emoția din spatele fotografiilor pe care le vei privi peste ani. Avem dreptate?

Sfatul nr 2 (care derivă practic din primul) – găsește oamenii care te pot ajuta să-ți împlinești visul! Caută-i, cunoaște-i și spunele cele mai arzătoare dorințe ale tale pentru ziua nunții. Găsind parteneri profesioniști visul tău nu doar că va prinde viață, dar poți fi chiar surprins de sugestiile și alternativele multiple ce se pot naște în urma colaborării cu ei. Experiența lor, vei vedea, va atârna foarte greu în rezultatul final.

Sfatul nr 3: găsește locația potrivită pentru ca visurile tale să devină realitate! Odată ce-ți știi povestea, odată ce știi cum vrei să fie ea spusă pentru tine și cei dragi ție în ziua nunții, caută locul perfect pentru basmul tău. Locul în care tot ce-ți dorești poate fi pus în practică: de la decoruri și meniu, la capacitatea și amplasarea salonului. De la genul de locație care trebuie să se potrivească cu tematica nunții (boho, în natură, retro, gamour, tradițională, etc) la spațiu și disponibilitate. Nu fă rabat de la nimic atunci când știi că visul tău poate și trebuie să prindă viață!

Iar extra-sfatul nostru este, zicem noi, unul fară de care toate cele trei de mai sus puse în practică poate nu ar duce la rezultate peste așteptări. Timp! Alocă-ți timp pentru organizarea evenimentului! Începe din vreme să-ți faci planuri și să le pui în aplicare, nu doar că să eviți stresul iminent cauzat de o eventuală “criză de timp” dar și pentru a nu face compromisuri. Nu te mulțumi cu un alt DJ/band/fotograf/salon/etc doar pentru că nu mai e/sunt disponibil(e) pe ultima sută de metri, la momentul la care tu ai început să-ți organizezi evenimentul!

Aplică sfaturile noastre și vei vedea că lucrurile vor curge firesc și normal, că ziua Z vă fi una memorabilia așa cum iți dorești, iar amintirile cu care vei rămâne îți vor aduce zâmbetul pe buze ori de câte ori le vei scoate la suprafață.

“Nu ne amintim zile, ne amintim momente.” – spunea Cesare Pavese.

Iar la Cireșul Sălbatic contează doar momentul tău.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.
You need to agree with the terms to proceed