Află cum poți adăuga strălucire evenimentului tău!

Fiecare nuntă e frumoasă, fiecare pereche e unică și strălucește în toată splendoarea ei în cea mai frumoasă zi – cea a marelui DA.

Fericirea și iubirea mirilor sunt esența unui eveniment minunat, iar de aici ar trebui (spunem noi) să înceapă adăugarea detaliilor necesare unei nunți de neuitat. Zâmbetul, scânteia din priviri, bucuria sărutului…sunt acele ingrediente ce sunt prezente pe tot parcursul zilei în care-ți unești destinul cu cel al jumătății tale și da, e tot ce contează.

Iubirea.

Iubirea este compusă dintr-un singur suflet care locuiește în două corpuri. – Aristotel

Iubirea însăși e începutul și sfârșitul, e privirea lui și zâmbetul tău, fluturii ce-și iau zborul printre toată fericirea zilei voastre. Da. E de-ajuns de trăit pentru o zi și pentru toate celelalte. E de-ajuns pentru simțit pe mai departe.

Adaugă mai multă sclipire acestei zile magice și gândește-te cum ar putea rămâne ea în sufletul oaspeților tăi!

Iată ce-ți propunem noi să iei în calcul dacă-ți dorești emoții și clipe de neuitat pentru toți cei ce-ți vor fi alături:

1. Alege o temă pentru nunta ta

Pune-ți amprenta și găsește ceva care să te definească, detalii care să spună povestea voastră de dragoste sau să dezvăluie clipe dragi pe care voi le prețuiți: alege o culoare simbol sau pornește de la clipa în care v-ați cunoscut! Aveți un film preferat? Un stil care vă reprezintă? Afișați-l și invitații pe toți cei ce vă iubesc să intre în jocul vostru!

2. Presară evenimentul vostru cu mici surprize

Detaliile fac întotdeauna diferența, așa că gândește-te la lucruri simple care aduc bucurii (mărturii ingenioase sau photo cornere unde fiecare-și poate întipări singur momentele într-o fotografie), câteva rânduri/gânduri puse sau ascunse în răvașe, au orice alt detalii mărunte dar cu semnificații profunde. Sau poți opta pentru adevărate „spectacole” care să uimească pe de-a-ntregul: trupe de dansatori profesioniști, ridicări cu balonul cu aer cald, circari, sesiuni de live-cooking și orice nebunie îți trece prin minte.

3. Iar ultima (dar nu cea din urmă) sugestie a noastră este un sfat pe care ți-l oferim cu drag, din experiența noastră: optează întotdeauna pentru calitate! Dacă e să alegi între cantitate și calitate, alege calitatea! În orice. Va crea cu siguranță o senzație de eleganță ce nu poate niciodată trece neobservată.

Sunt multe lucruri de spus, multe de pus la punct înaintea celui mai important DA al vieții tale.

Dar pentru a-l savura atunci, gândește-te că nunta este despre tine și jumătatea ta!

Vino la Cireșul Sălbatic unde doar momentul tău contează!

Te așteptăm!

Nunta

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu