Oferă-le micilor tăi invitați la petrecerea de botez momente vesele și antrenante

Magia clipei în care devii părinte te învăluie într-o euforie unică ce-ți va călăuzi apoi pașii spre meseria ce te așteaptă să-i descoperi toate secretele: meseria de părinte.

Iar pentru începutul drumului alături de puiul tău, petrecerea de botez are o însemnătate aparte – un amalgam de emoții, fericire, împlinire și dragoste așa cum n-ai mai întâlnit vreodată. Adunate toate la un loc și împărtășite cu toți cei dragi, pentru ca toți să se bucure de amintiri prețioase tot restul vieții.

botez

Pentru că la Cireșul Sălbatic doar momentul tău contează.

botez

Cum poți condimenta o petrecere unică? Cu decoruri, aranjamente, atmosferă și activități unice, desigur. Cu o temă aleasă perfect și asortată apoi cu tot ceea ce presupune decor și detalii, ținând cont totodată de faptul că parte din oaspeții tăi vor fi copii ce-și doresc experiențe minunate. Și cum poți avea siguranța că părinții lor vor savura petrecerea dacă nu antrenând copiii în activități interesante și incitante ce-i vor ține ocupați și fericiți, în timp ce părinții lor se distrează și gustă cu plăcere fiecare etapă a petrecerii.

Dacă pentru adulți e mai ușor să planifici distracția la petrecerea de botez (îi vei putea delecta cu meniuri și băuturi sofisticate sau tradiționale – cum consideri tu că s-ar incadra mai bine în tematica petrecerii, cu zone de lounge pentru relaxare și discuții și cu muzică antrenantă pentru cei dornici de dans – pot fi câteva sugestii cu rezultate garantate) pentru copii trebuie să ții cont de faptul că activitățile trebuie să fie variate și atractive ca să-i implice cât mai mult.

Astfel, dacă spațiul unde organizezi petrecerea îți permite (are zonă exterioară generoasă – așa cum găsești la Cireșul Sălbatic indiferent în care dintre cele trei saloane optezi să-ți desfășori evenimentul) poți organiza zone de joacă pentru copii, amenajate cu topogane gonflabile sau trambuline, standuri cu înghețată sau limonadă, ateliere de pictură, pictură pe față și așa mai departe. Iar dacă anotimpul (sau locația) vă îndeamnă să vă desfășurați în interior, gândește-te la animatori – clowni, personaje din desene animate, sau amenajează un colț de joacă cu o măsuță unde cei mici pot desena sau pot modela din plastilina tot felul de figurine. Organizează un concurs de pinata sau provoacă-i pe pitici să folosească cabina foto și să-și creeze poze năstrușnice pentru amintiri de senzație. Fă-le o surpriză tuturor și invită un magician pentru un moment artistic de excepție și bineînțeles, nu uita de ursitoare – un spectacol aparte pe gustul tuturor participanților la petrecere.

Amintește-ți și că decorurile din baloane vor face întotdeauna deliciul unui eveniment și mai ales că tortul va trebui să fie unul spectaculos pentru că apariția lui va atrage atenția celor mici (și nu doar) – integrează-le pe toate în tematica aleasă și personalizează-le cu detalii unice, minunate.

Ai văzut că ai o multitudine de opțiuni pentru distracția micilor invitați, nu-i așa? Tine-i ocupați și fericiți și vei vedea că și părinții lor se vor distra de pomină la evenimentul tău!

Iar noi, la Cireșul Sălbatic, îți stăm la dispoziție și cu alte sugestii dar și cu soluții concrete pentru a pune în practică toate activitățile pe care ți le dorești în cadrul petrecerii tale.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.
You need to agree with the terms to proceed