Noutăți și tendințe pentru nunțile din sezonul 2023

Cele mai imporante 3 tendințe în moda nunților anului 2023

Ne-am întors de la Târgul de nunți – Mariage Fest din weekend cu tolba plină de noutăți, așa că ne-am apucat plini de energie să ne pregătim și să împărtășim cu tine toate tips-urile pe care le-am aflat acolo. Și-ți spunem și ție ce e de știut că să-ți fie mai ușor să iei decizia legată de unde și cum să-ți organizezi nunta anului în 2023.

Unde? E simplu: la noi, la Cireșul Sălbatic. Iar argumentele noastre le vei descoperi mai jos, în rândurile în care îți vom spune cum te vom ajuta să-ți împlineșți visul legat de cea mai frumoasă zi din viața ta.

Dansează sub stele, simte puterea naturii, simte magia lumii cum te cucerește! (Christy Ann Martine)

Bun. Cel mai important lucru, sau cea mai importantă tendință aflată la târg este…ta-daaamnunțile în aer liber – sunt cea mai fancy dorință a mirilor în acest an. Bine, nu doar în acest an pentru că și în anii trecuți preferințele pentru evenimentele în natură au fost în număr impresionant (și putem confirma și noi acest lucru), dar se pare că atmosfera și vibe-ul nunților în aer liber au fost atât de spectaculoase încât și în acest an cererea este foarte mare. Așa spun studiile, specialiștii și mai ales cei ca tine, cei care caută locații minunate în natură pentru că petrecerea de nuntă să se poată desfășură în tihnă, departe de forfota și aglomerația orașului. Până aici suntem bine, nu-i așa? Gândește-te doar la decorul minunat al Pădurii Lucianca – decor pe care nu-l găseșți în altă parte, la energia de ne-egalat pe care natura o răspândește, la vibrația locului și bucuria de a te putea manifesta liber și nestingherit sub limpedele cerului!

Și pentru că tot am amintit de acest spațiu generos pe care natura ți-l oferă la Cireșul Sălbatic, o altă tendință (neconvențională am putea spune) este legată de activitățile-spectacol ( pe care le poți adaugă că element surpriză în cadrul nunții tale. Ne referim aici la ceremonii de cununie în aer liber, spectacole de live cooking, la gellato conere sau lemonade bar, la barbeque zone sau ridicări cu balonul – și multe altele. Ca să nu mai vorbim de cadrele romantice ce pot fi surprinse în poze de nuntă unice: la apus, în mijlocul lanului de floarea soarelui sau printre umbrele copacilor. Iar la noi le poți face pe toate și chiar mai multe.

Și uite-așa, dintr-una-n alta, îți mai dăm o idee dacă tot am ajuns aici – idee pe care am preluat-o și noi din cele mai extravagante tendințe ale anului 2023 – petrecerile de nuntă tematice. Iar că tematici – sky is the limit, cum s-ar spune. Orice temă îți dorești – simte-te liber să o aplici petrecerii tale de nuntă; bucură-te împreună cu invitații tăi de poezia “pusă în scenă” pentru amintiri neprețuite!

Iar amintirile…vor rămâne mereu acolo: în inimile voastre și în energia Pădurii Lucianca – prin zumzetul frunzelor copacilor vom desluși peste ani acordurile poveștii voastre de iubire.

Te-am convins? Vino și scrie-ți și tu începutul poveștii de dragoste la noi!

nunta in natura

Distribuie articolul

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu