Fie ca alegi sa sarbatoresti indeplinirile echipei, fie ca iti doresti doar sa motivezi colaboratorii, petrecerile sunt ocaziile excelente ce pot aduce succesul si pot crea momente memorabile.

De peste 11 ani putem spune ca organizarea de petreceri este indeletnicirea noastra preferata. Desigur, pentru reusita unei distractii de calitate si pentru intarirea legaturilor de lucru, avem la dispozitie toate ingredientele cheie: vibe-ul naturii, padure, terase spatioase, spatii ferite de privirile indiscrete, saloane pentru evenimente si nu in ultimul rand delicatese, mancaruri si bauturi alese.

In raport cu numarul de persoane participante, puteti alege unul dintre cele trei saloane:

Salonul de la Camp capacitate 100 de locuri, terasa spatioasa cu deschidere catre camp si padure

Salonul Ciresul Salbatic capacitate 230 de locuri, terase spatioase si locuri dedicate  activitatilor de ententaiment, situate in mijlocul padurii

Salonul din Poiana capacitate 350 de locuri, terase spatioase si locuri dedicate  activitatilor de ententaiment, situate in mijlocul padurii

Pentru intalnirile mai putin formale, pot fi folosite cu succes spatiile exterioare  din  mijlocul padurii, liziera campului si terasele generoase amplasate in continuitatea saloanelor.

Echipa Ciresul Salbatic va asteapta cu nerabdare sa veniti in vizita!

Solicită o ofertă

  Numele tău

  Emailul tău

  Telefon

  Data

  Tip Eveniment

  Numar estimat de persoane

  Detalii

  1
  CAFELUTE CU ZAMBETE
  1
  EVENIMENTE ORGANIZATE
  1
  HAPPY CLIENTS

  Testimoniale

  Meniu