De unde a pornit ideea unei noi locatii?

ceremonie 1

Cand incepe sezonul varatic, incepe si cel al nuntilor si al petrecerilor de cocktail in aer liber sau al altor tipuri de evenimente unde se cauta racoare, relaxare si apropierea naturii. Invitati fiind pe la diferite evenimente de cand a inceput vara, am constatat ca nevoia unui spatiu dedicat organizarii de nunti sau a altor tipuri de intruniri in aer liber este una imperioasa.

 

Ne referim aici la libertatea de a organiza un eveniment special cu o echipa de profesionisti, incantati sa-si ajute clientii sa creeze ceva pe placul lor. Ideea de a construi un loc cu un aer proaspat, diferit de ceea ce exista deja, eventual in afara Bucurestiului, a venit dintr-o nevoie pe care am sesizat-o in randul oamenilor.

 

Ceea ce ne doream era doar un gand nu foarte bine conturat, un simplu proiect, dar stiam ca viitoarea locatie ar trebui sa fie un spatiu vast, cu deschidere spre natura, departe de aglomeratia si traficul capitalei si suficient de aproape cat sa poata deveni o optiune si pentru locuitorii capitalei. De altfel, ne doream ca ceea ce urma sa construim sa insemne pentru potentialii nostri clienti o optiune potrivita oricarui tip de eveniment pe care isi doresc sa-l organizeze, nu doar nunti, ci si petreceri private, fie corporate sau nu, conferinte, workshop-uri etc., o alternativa la clasicele optiuni ale clientilor, o alegere neconventionala cu care acestia sa-si poata surprinde invitatii. De asemenea, ne propunem sa cream un spatiu care sa nu ne limiteze numarul de participanti la evenimentele organizate de noi, ci sa avem capacitatea de a oferi clientilor nostri posibilitatea de a alege amploarea evenimentului lor, chiar daca ar implica si peste 300 de invitati.

 

La scurt timp dupa ce ne-a venit ideea, am inceput cautarea unui spatiu propice indeplinirii acestui vis, ramanand ca ulterior sa schitam un plan al constructiei si poate pana la inceputul verii viitoare, noul proiect sa fie deja gata, asteptandu-si primii invitati.

Meniu