De ce Ciresul Salbatic? Cum am ajuns la acest nume?

Ciresul Salbatic Logo

Desi initial, am crezut ca cel mai mult ne va ocupa timpul gasirea locatiei, am fost surprinsi sa descoperim ca ne este la fel de greu, poate mai greu sa alegem un nume pentru noua loactie.

Stim cat de important este numele in imaginea unui brand, pentru ca el este cel care va fi pronuntat de toti cei care vor calca pragul locatiei sau despre care vor auzi ceilalti de la viitorii nostri clienti. Nu ne doream ceva excentric sau ceva care sa promita mai mult decat ofera, nici ceva care sa fie cliseic. Ne doream ceva simplu, usor de retinut, elegant, care sa reprezinte corect brandul pe care il construim.

Ideea numelui a venit intr-un fel surprinzator, dintr-o curiozitate, de fapt. Ne interesam de copacii care inconjoara viitoarea noastra locatie si am aflat cu placere ca se gasesc acolo o multime de ciresi salbatici care primavara ofera un spectacol de toata frumusetea, prin florile lor deosebite si totodata, prin ciresele inchise la culoare, despre care se spune ca, desi sunt amare, fac cea mai buna dulceata.

De la aflarea acestui detaliu semnificativ, alegerea numelui a devenit facila si asa am ajuns la Ciresul Salbatic. Noi consideram ca ne reprezinta frumos locatia, facand trimitere clara la eleganta noului local, dar si la amplasarea „salbatica” a acestuia in Padurea Lucianca, o combinatie perfecta de nobil si rustic, elegant si natural. Voua cum vi se pare?

Meniu