Creionarea proiectului: Ciresul Salbatic prinde radacini!

Inaintea demararii constructiei locatiei Ciresul Salbatic, exista o prima etapa care ne ajuta sa avem o imagine vizuala mai clara asupra modului in care locul va arata dupa incheierea constructiei: finalizarea randarilor. Suntem incantati sa va putem oferi cateva imagini drept reper pentru ceea ce va fi Ciresul Salbatic, pana la cele mai mici detalii. Avand la indemana acest suport vizual, veti intelege de ce ideea unui loc in care se pot organiza evenimente in Padurea Lucianca, aflata in apropierea Bucurestiului ne-a suras inca de la inceput.

Asa cum se poate vedea si in fotografiile de mai jos, Ciresul Salbatic va fi locul potrivit pentru o nunta, receptie, petrecere corporate sau orice alt eveniment, indiferent de numarul invitatilor sau specificul acestuia. Acest lucru se datoreaza spatiului vast disponibil pentru a fi amenajat si decorat conform preferintelor clientilor nostri. In al doilea rand, padurea care inconjoara locatia ne ajuta considerabil in efortul de a infrumuseta locul, pentru ca ce poate fi mai frumos decat un decor natural, cu ciresi salbatici si lumina naturala, completata doar de cateva felinare?

Randarile pe care le vedeti mai jos sunt create pentru a ilustra o nunta organizata la Ciresul Salbatic. Dupa cum se poate vedea in prima fotografie, zona destinata ceremoniei este strucurata pe doua niveluri: o zona de scaune si o zona cu mese.

Pentru a oferi o buna vizibilitate invitatilor asezati la mese, aceasta este construita dupa modelul unui amfiteatru, oferind mirilor o imagine de ansamblu asupra tuturor participantilor la eveniment.

ceremonie 1

Iata mai jos privelistea pe care o va avea invitatul care va ocupa un loc la ultimul rand de mese. Pe langa posibilitatea de a cuprinde dintr-o privire toti invitatii, covorul rosu si arcada, invitatul poate privi si in plan indepartat, descoperind piscina locatiei, precum si padurea din jurul Ciresului Salbatic

ceremonie 6

De asemenea, se pot observa felinarele discret amplasate de-o parte si de alta a meselor, contrastul dintre fetele de mese albe si verdele crud al padurii, precum si aranjamentele florale care completeaza decorul.

Nu puteam pierde din vedere importanta unui bar amplasat in aer liber, unde invitatii sa poata savura bauturile in racoarea padurii, la mese de cocktail realizate din trunchiuri de copac, in acord cu tematica generala care defineste Ciresul Salbatic.

zona bar 6

Petrecerea continua, fireste, in cortul amplasat in apropierea ariei de ceremonie care este incapator, avand scena si ring de dans.

In fotografia de mai jos, este ilustrata perspectiva celor care evolueaza pe scena, cu deschidere atat spre zona meselor, cat si spre ringul de dans.

cort 4

Ultima fotografie ilustreaza interiorul cortului, evidentiind dispunerea meselor, lumina candelabrelor, dar si spatiul vast pe care il acopera cortul.

cort 7

Speram ca ceea ce ne dorim sa realizam in Padurea Lucianca, la 20 de kilometri de Bucuresti, unde se va afla frumoasa locatie a Ciresului Salbatic, sa fie pe placul dumneavoastra si ca, dupa incheierea constructiei, sa organizam impreuna evenimente memorabile. Randarile sunt doar inceputul. Noi vom continua sa va tinem la curent cu privire la fiecare etapa din evolutia Ciresului Salbatic, oferindu-va sansa de a ne fi alaturi de-a lungul intregului proces.

Meniu