Am gasit locatia!

Asa cum scriam si in postarea anterioara, dupa ce ne-am decis ca ne dorim sa construim o noua locatie in aer liber, am inceput cautarile pentru ceea ce parea ca nu vom gasi prea curand. Ne-am rugat prieteni, parteneri sa ne ofere sugestii sau sa impartaseasca cu noi locuri care ar putea sa se plieze pe cerintele noastre, am pornit prin imprejurimile Bucurestiului si, cand nu mai speram sa gasim ceva pe placul nostru, ei bine, am gasit si spatiul indelung cautat.

Trebuie sa va maturisim ca este unul dintre cele mai linistite locuri in care poate fi organizat un eveniment, bogat in verdeata, cu o zona suficient de mare pe care sa construim cam tot ce ne-am putea dori sa realizam in acest loc. Nu va vom spune momentan ce ne dorim sa facem acolo, ce planuri avem, pentru ca vom strica surpriza si-apoi, pana definitivam planul, va mai dura.

Locul despre care va spunem se afla in mijlocul naturii, in Padurea Lucianca, la aproximativ 20 km de Bucuresti, ceea ce il face accesibil oamenilor din capitala. Locatia noastra va fi pozitionata intr-o zona de dumbrava, o poiana unde n-au crescut copaci, pentru ca nu ne doream sa taiem copaci pentru a face loc noii constructii. Poiana este perfecta, discreta, intima, inundata de lumina care patrunde printre frunzele copacilor batrani. Este un decor perfect, trebuie sa va marturisim. Nu e nevoie de foarte multe cosmetizari pentru a deveni locul ideal, mai ales daca esti iubitor de natura si tot ceea ce vrei sa auzi in jurul tau la un eveniment special din viata ta, sunt pasarile din copaci si vocile celor dragi dumneavoastra, iar pe fundal sa cante in surdina un pian.

Meniu