Menu

We are apologize for the inconvenience but you need to download
more modern browser in order to be able to browse our page

Download Safari
Download Safari
Download Chrome
Download Chrome
Download Firefox
Download Firefox
Download IE 10+
Download IE 10+

Despre Ciresul Salbatic

Dispunem de un cort de evenimente amplasat in inima padurii ce are facilitati ce se incadreaza in standardele elegantei si confortului, cu un decor perfect adaptabil pentru evenimente de 80 – 300 de persoane.

 

Locatia este situata la numai 20 km de Bucuresti si este potrivita pentru cei care isi doresc intimitate, bun-gust si mai ales apropierea de natura atunci cand sarbatoresc un moment deosebit din viata lor.

Amenajarea spatiului interior este in ton cu ambianta exterioara, cele doua laturi deschise ale cortului imbiindu-va sa profitati de privelistea mirifica. In zona lounge din preajma salii va puteti relaxa imbratisati de prospetimea naturii.

Avem experienta evenimentelor incredintate, de la botezuri, nunti, aniversari, conferinţe, lansări de produs, teambuilding, workshop, petreceri de firmă până la cocktailuri sau vernisaje, echipa noastra de profesionişti poate „desena” orice eveniment.

Numele localului provine de la ciresii salbatici care se gasesc in padurea din jurul locatiei, care se aflau acolo cand s-a decis inceperea constructiei. Ei sunt cei care dau nota de spectacol si culoare primavara, prin renumita frumusete a florii de cires.

Alegeti Ciresul Salbatic daca puneti accentul pe discretie, neconventional si rafinament!